Τελέστηκε η Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη Αθηνών

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και παρουσία του Π.τ.Δ. Προκόπη Παπαδόπουλου καθώς και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε η Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Παρόντες ήταν οι πρόεδροι της Ν.Δ Κυριάκος Μητσοτάκης και Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης οι υπουργοί Δημήτρης Βίτσας, Παναγιώτης Κουρουμπλής και Ελενα Κουντουρά (εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ) οι πρ. Πρόεδροι της Βουλής Δημ. Σιούφας και Απόστολος Κακλαμάνης ο πρ, Υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης η στρατιωτική ηγεσία , η ηγεσία της ΕΛΑΣ, Λιμενικού, Πυροσβεστικής καθώς και οι αντιπεριφερειάρχης Αττικής και η αντιδήμαρχος Αθηναίων Εύα Κοντοσταθακου.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε τη δοξολογία για το Νέο Έτος στη Μητρόπολη Αθηνών

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.