Σε εγκάρδιο κλίμα διεξήχθη το απόγευμα της Δευτέρας 15ης Απριλίου 2024 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών η συνάντηση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου με τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ο οποίος πραγματοποιεί τετραήμερη επίσκεψη στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, αύριο, Τρίτη 16 Απριλίου 2024, κατόπιν προσκλήσεως της Ελληνικής Κυβερνήσεως, ο Παναγιώτατος θα απευθύνει την κεντρική ομιλία στο 9ο Διεθνές Συνέδριο «Our Ocean», που θα πραγματοποιηθεί στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να δω τον Αρχιεπίσκοπο στην έδρα του στη φιλόξενη Αρχιεπισκοπή και ευγνωμονώ τον κ. Μητσοτάκη για την πρόσκληση στο Συνέδριο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην αρχή της συνάντησης ο Οικουμενικός Πατριάρχης και εξέφρασε ευχές για Καλή Σαρακοστή και χαρούμενο και ειρηνικό Άγιο Πάσχα.

Από την πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος καλωσορίζοντας τον Οικουμενικό Πατριάρχη ανέφερε:

«Χαίρομαι που σας έχουμε κοντά μας για τις δραστηριότητες σας και τα μεγάλα θέματα που θα σας απασχολήσουν. Είναι καλό να συναντιόμαστε και να ανταλλάσσουμε απόψεις».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.