ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Νέα συγκλονιστική εμφάνιση του Ταξιάρχη στην Κερατέα.

Μπροστά η Χριστίνα Δημιτροπουλου που ηχε την οικονα του ταξιαρχη στο σπίτι της και πισω η κυρια με τα μαύρα Δήμητρα η διοκτητρια πουλμαν ομολογούν οτι ηδαν τον αγιο ιουδα στο ιερό την ωρα της λητουργιας με τον πατέρα κωσταντινο που τους συνόδευε από το Περιστέρι και λενε την ιστορία οτι ο ταξιαρχης ζητούσε να φέρουν εδο την εικονα και το σπαθι και ασπιδα και φανερώθηκε επειδι δεν τα φερνανε πανύψηλος και τους είπε ήρθα να τα παρω.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ.

ταξιάρχης κερατέα

Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Λαυρίου
Ο Ιερός Ναός ξεκίνησε πριν 15 χρόνια να λειτουργεί ως Παρεκκλήσι. Το 2015 υπήρξε η θεμελίωση του Ιερού Ναού Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου ακριβώς δίπλα στο προσκυνητάρι, το οποίο υπάρχει ακόμα. Είναι η πρώτη και μοναδική, έως και σήμερα(2019), Εκκλησία του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου η οποία υπάγεται στη Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Στην Εκκλησία υπάρχει αγιογράφηση του ναού της Παναγίας της Πορταΐτισσας και του Αγίου Απόστολου Ιούδα του Θαδδαίου του Αδελφόθεου.

Η Εκκλησία Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εορτάζει και πανηγυρίζει κάθε 18 έως 19 Ιουνίου και 20 έως 21 Αυγούστου. Τα περισσότερα Σάββατα τελείται Θεία Λειτουργία, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθείτε πριν την επισκεφθείτε. Κάθε Τετάρτη στις 18.00 γίνεται παράκληση στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.