ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 : Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ υπουργική απόφαση που προβλέπει το νέο έντυπο που οφείλουν να υποβάλουν οι εργοδότες, κατά το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, προκειμένου το κράτος να τους πιστώσει την αναλογία του Δώρου Πάσχα 2020, για τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους βρίσκονταν σε αναστολή.

Στη συνέχεια υποβάλλουν από την 1η έως τις 10 Ιουλίου στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ σε ειδικό έντυπο τα στοιχεία των εργαζομένων μισθό, αναλογούσες εισφορές καθώς και το ΙΒΑΝ της επιχείρησης η του εργοδότη προκειμένου να πιστωθεί το ποσό του Δώρου που επιβαρύνει το Κράτος.

Υπενθυμίζεται ότι ο εργοδότης επιβαρύνεται με το ποσό του δώρου που του αναλογεί έως την ημερομηνία έναρξης της αναστολής της σύμβασης.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ υπουργική απόφαση που προβλέπει το νέο έντυπο που οφείλουν να υποβάλουν οι εργοδότες, κατά το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου, προκειμένου το κράτος να τους πιστώσει την αναλογία του Δώρου Πάσχα 2020, για τους εργαζόμενους που οι συμβάσεις τους βρίσκονταν σε αναστολή.

Εως τις 30 Ιουνίου πρέπει να καταβληθεί το Δώρο Πάσχα 2020 στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που χαρακτηρίστηκαν πληττόμενες βάσει ΚΑΔ και δεν έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς μέχρι σήμερα.

Οι εργοδότες πιστώνουν το σύνολο του Δώρου που αντιστοιχεί στο ήμισυ του μισθού ή ημερομισθίου όπως είχε οριστεί την προηγουμένη της ημερομηνίας αναστολής της εργασιακής σχέσης.

ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ 2020

Εως τις 30 Ιουνίου πρέπει να καταβληθεί το δώρο Πάσχα 2020 στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων που χαρακτηρίστηκαν πληττόμενες βάσει ΚΑΔ και δεν έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς μέχρι σήμερα.

Οι εργοδότες καταβάλλουν το σύνολο του δώρου που αντιστοιχεί στο ήμισυ του μισθού ή ημερομισθίου όπως είχε οριστεί την προηγουμένη της ημερομηνίας αναστολής της εργασιακής σχέσης.

Στη συνέχεια υποβάλλουν από την 1η έως τις 10 Ιουλίου στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ σε ειδικό έντυπο τα στοιχεία των εργαζομένων μισθό, αναλογούσες εισφορές καθώς και το ΙΒΑΝ της επιχείρησης η του εργοδότη προκειμένου να πιστωθεί το ποσό του δώρου που επιβαρύνει το κράτος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.