ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την 1 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 17 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη των ανωτέρων θέσεων με αριθμό 3Κ/2020 έχει δημοσιευθεί στο υπ’ αριθ. ΦΕΚ 16/16.06.2020/ τεύχος προκηρύξεων ΑΣΕΠ με θέμα «Πλήρωση με σειρά προτεραιότητας εκατόν ογδόντα επτά (187) θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) – Ν.Π.Ι.Δ..»

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Κεφάλαιο Β΄ (υποβολή αιτήσεων) της ανωτέρω προκήρυξης.

Πληρωμές συντάξεων ΙΚΑ ΟΓΑ ΕΦΚΑ Ιουλίου 2020

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει την 1 Ιουλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 17 Ιουλίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Δείτε τις ειδικότητες και την προκήρυξη του ΑΣΕΠ
Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 20 θέσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, των κατηγοριών Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ).

Οι θέσεις κατανέμονται στην Κεντρική Υπηρεσία ανά κατηγορία και κλάδο ως εξής:

-ΠΕ1 ΓΕΩΠΟΝΩΝ 7
-ΠΕ11 ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ 4
-ΠΕ12 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2
-ΤΕ1 ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ 4
-ΤΕ9 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 3
ΣΥΝΟΛΟ 20

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.