Τις διαδικασίες ανέγερσης επιθεώρησε αυτές τις μέρες ο Μητροπολίτης Σέργιος, ο επικεφαλής της ΜΚΟ Στρατιωτικό-πολιτική ένωση “Μαχητική αδελφότητα Ουκρανίας” Παβλό Ζεμπρίβσκι και ο εφημέριος του ναού πατέρας Λιουμπομίρ.

Στη Μαριούπολη συνεχίζεται η κατασκευή του Ιερού Ναού της Αγίας Σκεπής από την Ουκρανική Εκκλησία, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη των πεσόντων στρατιωτών του ρωσο – ουκρανικού πολέμου στην Ανατολική Ουκρανία. Ο ναός κτίζεται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τη γραμμή σύγκρουσης του ουκρανικού στρατού με τους ρώσους και τους λεγόμενους αυτονομιστές.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο Μητροπολίτης Ντόνετσκ και Μαριούπολης Σέργιος, στον ιερό ναό θα υπάρχουν και ειδικοί χώροι για τη ψυχολογική στήριξη των στρατιωτών. Παράλληλα, δίπλα στο ναό θα κατασκευαστεί και κατηχητικό σχολείο για παιδιά και ενήλικες. Τις διαδικασίες ανέγερσης επιθεώρησε αυτές τις μέρες ο Μητροπολίτης Σέργιος, ο επικεφαλής της ΜΚΟ Στρατιωτικό-πολιτική ένωση “Μαχητική αδελφότητα Ουκρανίας” Παβλό Ζεμπρίβσκι και ο εφημέριος του ναού πατέρας Λιουμπομίρ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.