Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα “ράβε ξήλωνε”. Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως Πειραματικού Σχολείου", είπε στους δημοσιογράφους η κ. Γιαννακοπούλου και διευκρίνισε ότι συνομιλούσε με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μαράσλειου.

Λίγο αργότερα, κι ενώ το θέμα ήταν νούμερο ένα στις συζητήσεις στα πηγαδάκια της Βουλής, η Νάντια Γιαννακοπούλου επισκέφθηκε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για να τους παρουσιάσει τη δική της εκδοχή σε όσα έγιναν.

Παραδέχθηκε ότι τα έχει βάλει με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τη διάταξη που φέρνει προς ψήφιση για τα Πειραματικά Σχολεία και συγκεκριμένα τη Μαράσλειο.

Χαρακτήρισε παντελώς ανακόλουθη την κ. Κεραμέως, καθώς υποβαθμίζει το καλύτερο Πειραματικό Σχολείο, στο οποίο πηγαίνουν και τα παιδιά της.

“Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη.

Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα “ράβε ξήλωνε”.

Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως Πειραματικού Σχολείου”, είπε στους δημοσιογράφους η κ. Γιαννακοπούλου και διευκρίνισε ότι συνομιλούσε με μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μαράσλειου.

Είπε ακομη, ότι η κ. Κεραμέως φωτογραφικά εξαιρεί το Μαράσλειο Πειραματικό δημοτικό από τη διασύνδεσή του με το Γυμνάσιο της Πλάκας όπως θα γίνει με τα υπόλοιπα.

Η κυρία Γιαννακοπούλου, εξήγησε, μέσω της ιστοσελίδας της στο Facebook, πως εξέφρασε με ανθρώπινο εκνευρισμό την αντίθεσή της σε ρυθμίσεις της κ. Κεραμέως «που δεν φαίνεται να τα έχει καθόλου καλά με το διάλογο».

«Δεν ήθελα να θίξω πρόσωπα και θεσμούς, όπως ποτέ δεν το έχω κάνει μέχρι και σήμερα. Mea Culpa για το ύφος, όμως για την ουσία: οι απαράδεκτες επιλογές της κυρίας Κεραμέως παραμένουν και θα τις συζητήσουμε στη Βουλή αναλυτικά».

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.