ΜΠΛΟΚΑ ΑΓΡΟΤΩΝ: Παραλύει η χώρα από τα νέα μπλόκα τω αγροτών μιας και σήμερα Σάββατο μεσημέρι, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας θα κατευθυνθούν προς τα Τέμπη. Εκεί θα συγκεντρωθούν χωρίζοντας τη χώρα στα δύο.

Χωρίζουν στα δυο τη χώρα τα μπλόκα των αγροτών.

H απόφαση ελήφθη μετά τη γενική συνέλευση του μπλόκου της Νίκαιας πριν τρεις ημέρες, ως αντίδραση στην άρνηση της κυβέρνησης για συνάντηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον πρωθυπουργό ή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης..

Σε αποκλεισμό του δρόμου και στο Δερβένι, από τις 13.00 έως τις 14.00, προσανατολίζονται και οι αγρότες της περιοχής. Θα κλείσουν τους δρόμους και τους παράδρομους στη δυτική είσοδο και έξοδο της Θεσσαλονίκης προς Καβάλα.

Περί τις 12.00 θα κλείσουν αγρότες τον δρόμο στο ύψος των Μαλγάρων, ενώ την ίδια ώρα θα κινητοποιηθούν και οι αγρότες στην Κουλούρα Ημαθίας. Στις Σέρρες οι αγρότες θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων μετά τις 14.00.

Στη Δυτική Μακεδονία, αγρότες και κτηνοτρόφοι θα μεταβούν σήμερα με τα τρακτέρ τους στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπίας Τελιγιορίδου στην Καστοριά και μετά θα κατευθυνθούν στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου θα σταθμεύσουν τα τρακτέρ τους, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς Δημήτρης Μόσχος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.