«Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου» πρόσθεσε .

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε μια εφ’ όλης της συνέντευξη και αναφέρθηκε στις αναμνήσεις που έχει από την παιδική του ηλικία, αλλά και στο ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» κι αρχικά, θυμήθηκε τις γιορτές των παιδικών του χρόνων.

«Θυμάμαι με αγάπη τα Χριστούγεννα της παιδικής μου ηλικίας, που ζούσε ακόμα ο μπαμπάς μου, γιατί έφυγε πολύ νωρίς. Τα θυμάμαι, γιατί πηγαίναμε έξω και βγάζαμε φωτογραφίες με κάτι τεράστιους Άγιους Βασίληδες, περιμέναμε στις κάλτσες κάτω από το δέντρο τι θα αφήσει ο Άγιος Βασίλης», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Θυμάμαι που η μαμά μου πήγαινε στο παράθυρο κι εμείς λέγαμε “πού είναι ο Άι-Βασίλης;” και έλεγε “δεν τον προλάβατε, δεν τον προλάβατε, έφυγε. Να, εκεί μακριά”. Κάναμε εμείς έτσι, αλλά δεν βλέπαμε. Έπαψα να πιστεύω σε όλα, όταν πέθανε ο μπαμπάς μου, ήμουν γύρω στα 12-13. Είπα μέσα μου ότι όλα αυτά είναι ένα ωραίο παραμύθι, το οποίο όμως, είναι ωραίο να το ζούμε και το συνέχισα».

Τέλος, απάντησε για το ενδεχόμενο να ντυθεί γαμπρός το 2024. «Όχι, με τίποτα. Σύμφωνο συμβίωσης, ναι θα έκανα με έναν άνθρωπο. Να πάω όμως, εγώ σε δημαρχεία και εκκλησίες, με τίποτα. Είναι εντελώς έξω από εμένα, από τον χαρακτήρα μου, δεν μου αρέσει καθόλου», εξήγησε κλείνοντας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.