ΜΟΝΗ ΠΕΤΡΑΚΗ: Κατόπιν ερευνών αποδείχτηκε πως δεν επρόκειτο για κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό η φιάλη υγραερίου που βρέθηκε.

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα στη Μονή Πετράκη, κατόπιν τηλεφωνήματος που έκανε λόγο για ύπαρξη μιας ύποπτης βαλίτσας στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), οι οποίοι εντόπισαν μια βαλίτσα και μια φιάλη υγραερίου, ωστόσο, κατόπιν ερευνών αποδείχτηκε πως δεν επρόκειτο για κάποιον εκρηκτικό μηχανισμό.

Η βαλίτσα, που άγνωστοι είχαν αφήσει έξω από τη Μονή Πετράκη, ήταν άδεια, ενώ δίπλα της υπήρχε μια μεσαίου μεγέθους φιάλη υγραερίου, με το σωλήνα σύνδεσης.

Πηγές της Αρχιεπισκοπής εμφανίζονται ενοχλημένες για τη διόγκωση του ζητήματος ενώ συνιστούν ψυχραιμία. Χαρακτηριστικά αναφέρουν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΄΄Μην αφήσουμε την ταραχή και τον πανικό να μας κυριεύσουν. Μην διογκώνουμε ορισμένα θέματα χάριν χάριν εντυπωσιασμού.΄΄

Να θυμίσουμε ότι συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα στη Μονή Πετράκη, κατόπιν τηλεφωνήματος που έκανε λόγο για ύπαρξη μιας ύποπτης βαλίτσας στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.