«Αυτά που έχουν γίνει στην Παιδεία δύο χρόνια τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικά. Είμαι περήφανος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Το υπουργείο Παιδείας έχει διάθεση να “σπάσουμε αυγά” είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο περίπτερο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων συνοδευόμενος από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Χαρακτήρισε ως σημαντική παρακαταθήκη την τηλεκπαίδευση για το πώς συμπληρωματικά μπορεί να υποστηρίξει την δια ζώσης διδασκαλία. Για να τονίσει ότι «αυτά που έχουν γίνει στην Παιδεία δύο χρόνια τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικά. Είμαι περήφανος. Ξεκινήσαμε από την προσχολική αγωγή, συνεχίσαμε στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και καταλήγουμε με τη μεγάλη μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμια στα οποία βέβαια έχουν γίνει πάρα πολύ σημαντικά βήματα», είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην κ. Κεραμέως.

Για να τονίσει ότι «το τι μαθαίνουμε και πώς το μαθαίνουμε είναι μια μεγάλη πρόκληση για το μέλλον. Και ξέρω ότι έχετε μια αντίληψη η οποία έχει διάθεση να “σπάσουμε αυγά» είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΙΕΠ Γ. Αντωνίου και τόνισε ότι χρειάζεται ενίοτε, όχι με την κακή έννοια, αλλά θα την βρούμε (την μεταρρύθμιση) – όχι εμείς, αλλά οι υποψήφιοι γονείς και τα παιδιά μας – σε 10-15 χρόνια. Αυτή είναι η παγκόσμια πρόκληση αλλά χαίρομαι που είστε στην πρώτη γραμμή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.