Ολοκληρώθηκε η διευρυμένη σύσκεψη Ιεραρχών στο Συνοδικό Μέγαρο, σε συνδυασμό με την έκτακτη ΔΙΣ σε συζήτηση που είχαν Ιεράρχες της Αττικής με τους Ιεράρχες της ΔΙΣ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κατά την έξοδο του, εξέφρασε τη θέση του για το κλείσιμο των Ναών, λέγοντας ότι: «Θα πρέπει να κλείσουν πρώτα τα τζαμιά και οι άλλοι χώροι λατρείας που υπάρχουν και δεν έχει γίνει λόγος γι αυτούς!»

«Δεν υπάρχει μόνο Ορθόδοξη Εκκλησία στην Ελλάδα, υπάρχουν και αυτοί!».

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καισαριανής για το αποτέλεσμα της διευρυμένης και απάντησε ότι υπήρξαν πολλές διαφορετικές απόψεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.9 (10 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ιωάννα Σιδέρη

Ντροπή δεν μπορεί οι εκπρόσωποι της εκκλησίας μας να μιλούν έτσι. Να κλείσουν όλοι οι τόποι λατρείας, βεβαίως, αλλά και να μην ξεχνούν πως η ξύλινη γλώσσα δεν είναι είναι αυτό που πρεσβεύει ο Θεός.

2

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ.