Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη:

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο Σεβασμιωτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στη Νέα Ιωνία σε περίπου 30 μαθητές του Λάτσειου Δημοτικού Σχολείου του Κολλεγίου Ψυχικού.

Οι μαθητές, συνοδευόμενοι από Διδασκάλους τους πρόσεφεραν μεγάλη ποσότητα τροφίμων, η οποία και θα διατεθεί στα συσσίτια της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με τα παιδιά, από τα οποία και δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τέλος, οι μαθητές πρόσεφεραν στον Σεβασμιώτατο ως αναμνηστικό της επισκέψεώς τους ένα ημερολόγιο του σχολείου τους, ενώ αντίστοιχα ο κ. Γαβριήλ προσέφερε μία Καινή Διαθήκη, εκφράζοντας τις ευχές του για Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσφορά τροφίμων από Μαθητές του Λάτσειου Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσφορά τροφίμων από Μαθητές του Λάτσειου Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσφορά τροφίμων από Μαθητές του Λάτσειου Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.