ΕΛΛΑΔΑ-ΝΕΑ: Ποιους αφορά η μείωση του ενοικίου Το ημερολόγιο πληρωμών όλων των επιδομάτων του ΟΠΕΚΑ

Μείωση ενοικίου: Η μείωση αφορά μόνο στα ενοίκια των μηνών Μαρτίου και Απριλίου 2020. Επιπλέον, το δικαίωμα πληρωμής ενοικίων πρώτης κατοικίας μειωμένων κατά 40% για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο το έχουν μόνο οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων οι οποίες έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους με κρατική εντολή, κατά τους αντίστοιχους μήνες.

Αυτή τη στιγμή οι ενοικιαστές έχουν αντικειμενική δυσκολία να πληρώσουν ακόμη και αυτό το μειωμένο τμήμα του ενοικίου, δήλωσε ο Άγγελος Σκιαδάς, πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενοικιαστών.

ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Την Τετάρτη αποζημιώσεις ύψους 22 εκατ. ευρώ για τις ζημιές φυτικής του 2019

Για την Τετάρτη 1η Απριλίου  μια μεγάλη πληρωμή από τον ΕΛΓΑ, που αφορά αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής για ζημιές του 2019 συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τους διοικητικούς του οργανισμού.

ΟΠΕΚΑ – Όλες οι ημερομηνίες πληρωμών

Πλέον όλα τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ θα πληρώνονται την τελευταία εργάσιμη κάθε μήνα και όπως συνήθως γίνεται ο ΟΠΕΚΑ πιστώνει τα χρήματα στους λογαριασμούς την προηγούμενη εργάσιμη το απόγευμα.

Έτσι οι ημερομηνίες πληρωμής των επιδομάτων για το 2020 του ΟΠΕΚΑ θα είναι οι εξής:
– 31 Μαρτίου
– 30 Απριλίου
– 29 Μαΐου
– 30 Ιουνίου
– 31 Ιουλίου

– 31 Αυγούστου
– 30 Σεπτεμβρίου
– 30 Οκτωβρίου
– 30 Νοεμβρίου
– 31 Δεκεμβρίου

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Ματθαίος Ματθαιακακης

Ήθελα να ρωτήσω πότε θα πληρωθεί το επίδομα ορεινών και μειονεκτεί Κων περιοχών που δίνεται από τον οπεκα του 2018 και περιμένουμε ακόμα εδώ και ένα χρόνο.καμια ενημέρωση από κανέναν ούτε σηκώνουν τηλέφωνα.. παρακάλω ενημερώστε μας είναι ανάγκη

2
Ματθαίος Ματθαιακακης

Ήθελα να ρωτήσω πότε θα πληρωθεί το επίδομα ορεινών και μειονεκτεί Κων περιοχών που πληρώνει ο οπεκα του 2018 το περιμένουμε ακόμα και καμία ενημέρωση ούτε σηκώνουν τηλέφωνα... ενημερώστε μας παρακαλώ είναι ανάγκη ένα χρόνο τώρα!