ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στη δικαιοσύνη προσφεύγει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE σε βάρος των υπευθύνων, νομικών συμβούλων, Ιερέων, διοργανωτών της λεγόμενης Εκκλησίας των Εθνών στη Θεσσαλονίκη.

Βάση της μήνυσης που κατατίθεται με βάση τον ΝΟΜΟ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4285/2014, αντιρατσιστικό, αποτελούν οι δηλώσεις του Δημήτρη Παναπακίδη, υπεύθυνου των εκδηλώσεων Scoan στις οποίες μεταξύ άλλων ανέφερε:

΄΄Αυτό που έγινε είναι κάτι πολύ ευχάριστο και ο κόσμος το χαιρέτησε με μεγάλο ενθουσιασμό, ιδίως οι νέοι.

Ο πάτερ αποφάσισε να οργανώσει τους καλοκαιρινούς μήνες αυτές τις εκδηλώσεις στην πόλη μας. είναι σημαντικό να σας εξηγήσω ότι ο εξορκισμός συμβαίνει ανέκαθεν και στην σύγχρονη εποχή.

Ο πάτερ αποφάσισε δεδομένου όλου αυτού του κλίματος, του ευχάριστου να το κάνει σε δημόσιο χώρο και να μεταφέρει το μήνυμα του Χριστού΄΄.

Δεδομένου ότι οι αιρετικές κινήσεις της λεγόμενης Εκκλησίας των Εθνών, έχουν σκανδαλίσει και αναστατώσει την Ελληνική Κοινωνία η οποία στο μεγαλύτερο βαθμό της είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι, προσφεύγουμε στη δικαιοσύνη μηνύοντας την Εκκλησία των Εθνών για ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.