Μήνυση έχει κατατεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο από το νομικό τμήμα του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Να παρέμβει η Εισαγγελία.

Εδώ έχουμε τάγματα εφόδου.

Στη βεβήλωση εικόνας της Παναγίας προχώρησαν την Δευτέρα άτομα που συμμετείχαν σε συγκέντρωση υπέρ του καταδικασμένου για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα διαδηλωτών που βρισκόταν επί της οδού Σταδίου, όταν είδε να περνάει από μπροστά τους διερχόμενος άνδρας που κρατούσε μία εικόνα της Παναγίας, του επιτέθηκαν, αποσπώντας την εικόνα, την οποία στη συνέχεια βανδάλισαν και ποδοπάτησαν.

Την ίδια ώρα οι διαδηλωτές φώναζαν το σύνθημα: «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς. Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με βεβήλωση εικόνας της Παναγίας, κατά τη διάρκεια της πορείας υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα, το απόγευμα της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας.

Διαδηλωτές επιτέθηκαν σε περαστικό που κρατούσε την εικόνα και αφού του την άρπαξαν, την έριξαν κάτω κι άρχισαν να την σπάνε και να την πατούν!

Δειτε το βίντεο που πρώτο έβγαλε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE :

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.