Σε χρώμα μπλε φωτίστηκε το Μεσαιωνικό Μοναστήρι Αγίας Νάπας ανήμερα της Διεθνούς Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό

Ο Δήμος Αγίας Νάπας συμμετέχοντας στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Light it up Blue» για την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τα άτομα με αυτισμό φωταγώγησε το βράδυ της Παρασκευής, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ενημέρωσης για τον Αυτισμό, το Μεσαιωνικό του Μοναστήρι.

Σημειώνεται ότι Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού καθιερώθηκε να εορτάζεται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ στις 18 Δεκεμβρίου 2007.
Στην τελετή φωταγώγησης παρέστησαν η Πρόεδρος κ. Χρύσω Προδρόμου και Μέλη του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου καθώς και η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου κυρία Μαρία Τοφινή Τσαντίλα.

Στο μήνυμά του για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου υπογράμμισε πόσο σημαντική είναι αυτή η ημέρα στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα άτομα που πάσχουν από αυτισμό κυρίως τα παιδιά αλλά και οι οικογένειές τους και διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Νάπας θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο το έργο του Συνδέσμου Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου.

Μετά τη φωταγώγηση οι παρευρισκόμενοι πέταξαν στον ουρανό μπλε μπαλόνια.

OPE

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.