Με τις ευλογίες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της χώρας, και τη συνεργασία φορέων και οργανώσεων ο Μάρτιος έχει ανακηρυχθεί στη Ρουμανία ως ο «Μήνας για τη Ζωή. Για τους γονείς. Για τα παιδιά. »

Στο πλαίσιο αυτό έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από δράσεις, που περιλαμβάνουν κοινωνικά δρώμενα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, σεμινάρια, και άλλες εκδηλώσεις που στόχο έχουν να τονίσουν το νόημα και την αξία της οικογένειας. Έχουν προγραμματιστεί δράσεις αναφορικά με την εγκυμοσύνη, τις αμβλώσεις, τον εθισμό στην πορνογραφία, αλλά και την εμπορία ανθρώπων κλπ.

Σε όλη τη διάρκεια του Μαρτίου θα οργανωθούν πολλές δραστηριότητες αφιερωμένες στη ζωή και την οικογένεια, οι οποίες θα κορυφωθούν σε μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020.

Για παράδειγμα το ερχόμενο Σάββατο θα γίνει δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση με θέμα «Μια φωτογραφία για μια χαρά», όπου καλούνται να φωτογραφηθούν έγκυες γυναίκες, μητέρες με παιδιά, γονείς με παιδιά.
Επίσης, θα πραγματοποιηθεί καμπάνια στο Facebook με τίτλο «Μαμά, ευχαριστώ!» όπου καλείται ο κόσμος να ανεβάσει μια ανάρτηση με αυτή τη φράση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.