«Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς, δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο» ανέφερε.

Ο Μιχάλης Οικονόμου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την προσωπική του ζωή, την ανατροφή των παιδιών του, αλλά και τις απειλές, με τις οποίες έρχεται αντιμέτωπη η νέα γενιά.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη μία» κι αρχικά, δήλωσε: «Με αγχώνουν δύο κομμάτια, η χρήση της τεχνολογίας, γιατί πολλά από τα εγκλήματα που ξεκινούν είναι από εκεί, μέσα από την τεχνολογία και η διαπαιδαγώγηση και η ακεραιότητα που πρέπει να έχει στο τσεπάκι του το παιδί. Από εκεί και πέρα φεύγοντας από το σπίτι ο γονιός δεν μπορεί να ελέγξει με ποιον θα μιλήσει και τι θα κάνει».

«Ο γονιός πρέπει να πει στο παιδί του “ό,τι και να δω σε βίντεο, εγώ σε αγαπάω”. Πάμε να το αντιμετωπίσουμε μαζί, μην κρατάς μυστικά», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που ανέφερε πως δεν υπάρχει νομοθεσία που να επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά, ανέφερε: «Εμείς ξυπνάμε κάθε μέρα και είμαστε γονείς. Δεν περιμένουμε να μας το επικυρώσει κάποιο νομοσχέδιο. Οι ομόφυλες οικογένειες είναι ήδη οικογένειες, δεν περιμένουν την πολιτεία να τις κάνει».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην αυτοκαταστροφική περίοδο που είχε ζήσει στο παρελθόν. «Πέρασα μια αυτοκαταστροφική φάση της ζωής μου που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Δεν έχω μιλήσει ποτέ εκτενώς για αυτή και δεν θέλω. Νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή μπαίνουν σε αυτά τα σκοτεινά μονοπάτια, στο τέλος όμως είναι δική σου απόφαση ποιον δρόμο θα διαλέξεις», είπε κλείνοντας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.