Με το άναμμα του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κατοικία του Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Αθήνα , ταυτόχρονα με το άναμμα του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Βηθλεέμ επισφραγίσθηκε η χθεσινή σημαντική βραδιά για τον λαό της Παλαιστίνης.

Προσωπικότητες της Διπλωματίας και Φίλοι της Παλαιστίνης, συγκεντρώθηκαν χθες , απόγευμα Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου στην Πρεσβευτική κατοικία στο Ψυχικό όπου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το άναμμα του εντυπωσιακού χριστουγεννιάτικου δέντρου Live από τον Ιερό τόπο της Βηθλέεμ.

Ο εξοχότατος κύριος Πρέσβης Yussef Victor Dorkhom, σε έναν συγκινητικό και εορταστικό λόγο, ευχαρίστησε τους παριστάμενους για την αγάπη και τη στήριξη στον λαό της Παλαιστίνης και εξέφρασε την ελπίδα να σταματήσουν οι διωγμοί του λαού της Παλαιστίνης που καθημερινά αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι εξοχ Πρέσβεις: Γαλλίας, Λιβάνου, σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρείν, ο Αρχιμανδρίτης της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίων Ακινδύνων π Αντώνιος Μαλούφ και ο εκδότης του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, Ανδρέας Καραγιάννης.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.