Γράφει η Μητρόπολη Νεαπόλεως

Την «Ονειρούπολη», το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, στη Δράμα επισκέφτηκε σήμερα, Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, η παιδική χορωδία «Μελωδοί της Χαράς» των Κατηχητικών Συντροφιών του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Πολίχνης.

Αρχικά, «οι Μελωδοί της Χαράς» είχαν την ευλογία να συναντήσουν το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο, ο οποίος τους υποδέχτηκε πολύ φιλόφρονα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και αφού άκουσε τα όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα καλαντίσματά τους, έδωσε την άγια ευχή του για την επικείμενη μεγάλη Δεσποτική γιορτή.

Στη συνέχεια, οι μικρές χορωδοί περιδιάβηκαν την «Ονειρούπολη», επισκέφτηκαν τα γιορταστικά περίπτερα, απόλαυσαν όλα τα παιχνίδια, έζησαν στιγμές αληθινής χαράς και αδελφωσύνης .

Εκ του Γραφείου Τύπου

Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας Οι «Μελωδοί της χαράς» στην Ονειρούπολη της Δράμας

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.