Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής - Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών είχε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Η Διευθύντρια της Ορχήστρας κ. Νίνα Πατρικίδου, ο Αρχιμανδρίτης Συμεών Βενετσιάνος Γενικός Διευθυντής του Ιδρύματος Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών, και τα μέλη της Ορχήστρας ενημέρωσαν τον Μακαριώτατο για την πολύ επιτυχημένη συναυλία που έλαβε χώρα στην ιστορική αίθουσα Wiener Saal του Σάλτσμπουργκ την Κυριακή 10 Μαρτίου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε ύστερα από σχετική πρόσκληση του διεθνούς οργανισμού Association International Stiftung Mozarteum και τελούσε υπό την ευλογία του Μακαριωτάτου και την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Την όλη διοργάνωση είχε αναλάβει το Ίδρυμα Νεότητας και Οικογένειας της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Mozarteum Hellas, που αποτελεί μέλος του Association International Mozarteum Foundation. Η μουσική βραδιά περιελάμβανε έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών, παλαιότερων και σύγχρονων, όπως φυσικά και έργα του W. A. Mozart, πατρίδα του οποίου είναι το Σάλτσμπουργκ. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Γεωργίου, Κληρικός της Ι. Αρχιεπισκοπής και μέλος της Ορχήστρας ως τσελίστας.

Μετά την παρουσίαση των φωτογραφιών και του οπτικοακουστικού υλικού ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη όλα τα μέλη της Ορχήστρας και ευχήθηκε να συνεχίσουν το έργο τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.