Προσοχή συνιστούν ειδικοί τεχνικοί αναφορικά με μεγάλη απάτη που έχει στηθεί σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα blogs, ανύπαρκτα εδώ και πολλά χρόνια, βάζουν έναν δήθεν χριστιανικό τίτλο, πχ Παναγία, Ορθοδοξία κλπ και συμμετέχουν στη μεγαλύτερη απάτη που έχει στηθεί στον χώρο των social media η οποία κίνησε το ενδιαφέρον των αρχών.

Ενώ μέχρι προ μηνός δεν τα γνώριζε κανείς και είχαν μηδενική παρουσία στα social media, επειδή προφανώς υπάρχει μεγάλη οικονομική στενότητα, επιστρατεύουν παράνομες μεθόδους σε συνεργασία με απατεώνες τεχνικούς από την Ιρλανδία, οι οποίοι εν γνώση τους τελούν παράνομη πράξη και ήδη κατατίθενται μηνύσεις.

Τα συγκεκριμένα blogs ανήκουν σε ανεπάγγελτους λαικούς, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με Ιερείς και Ναούς και δημιουργούν με απάτη ψεύτικη, εικονική άνοδο σε άρθρα συγκεκριμένα στα social media έχοντας παράλληλα δημιουργήσει δεκάδες λογαριασμούς – ΄΄Φαντάσματα΄΄ και πάνε σε Μητροπολεις και Ιερείς λέγοντας πως έχω μεγάλα νούμερα και δώστε μου χρήματα να σας διαφημίζω.

Τέτοια αλητεία και ψέμα δυστυχώς από ανθρώπους που προφασίζοναι τους πιστούς ενώ ουσιαστικά η πιστη είναι η διέξοδος τους από την αφάνεια.

Οι Μητροπολεις βεβαίως επειδή δεν έχουν γνώση για το παιχνίδι με τα ψεύτικα νούμερα που παίζεται πιστεύουν τους απατεώνες .

Οι αναγνώστες πρεπει να πιστεύουν μονο τα επίσημα στοιχεία (της GOOGLE ANALYTICS) αναφορικά με την επισκεψιμότητα των sites.

Όχι τα ψεύτικα νούμερα, όχι τα ψεύτικά like- ρομπότ.

Να σημειώσουμε εδώ πως το μεγαλύτερο με τεράστια διαφορά site , το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , με πάνω από 100.000 μοναδικούς χρήστες (επίσημα την ημέρα) διευθύνεται από Ιερείς γνωστούς στο Πανελλήνιο, και η διαφορά του με το δεύτερο site είναι δεκαπλάσια σε κόσμο αποδεδειγμενα με στοιχεία που μπορούν να παρουσιαστούν οπουδήποτε.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει πως τα επίσημα μεγάλα site ούτε διαφήμιση ψάχνουν και έχουν δημιουργηθεί μονάχα για να προσφέρουν στην Εκκλησία.

Γι αυτό μεγάλη προσοχή. Σύντομα θα μιλήσει η δικαιοσύνη.

π. Βλ. Τρόδας

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.