Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής μετέβη στη Λέσβο, στην Περιοχή Ευθύνης της 98ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΑΔΤΕ), το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021. Στο πλαίσιο ανάπτυξης δράσεων εξωστρέφειας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με σκοπό την αμοιβαία αξιοποίηση δυνατοτήτων επ’ ωφελεία της Πατρίδας και της κοινωνικής προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, πραγματοποίησε επίσης συναντήσεις με τους Μητροπολίτες Μυτιλήνης, Ερεσού & Πλωμαρίου κ. Ιάκωβο, Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο.

Ο κ. Στεφανής επισκέφθηκε το Στρατηγείο της 98 ΑΔΤΕ, όπου συμμετείχε σε συντονιστική σύσκεψη με θέμα την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών. Στη συνάντηση παρέστησαν ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Δημήτριος Τσιπίδης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας Βαζούρας, ο Διοικητής της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχος Δημήτριος Κωσταράκης ΛΣ, ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βορείου Αιγαίου Αρχιπύραρχος Χριστόφορος Μπόκας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Μυτιλήνης, καθώς και ο Διοικητής του Ναυτικού Σταθμού Λέσβου.

Κατά την παραμονή του, επισκέφθηκε το Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, όπου, λόγω των επετειακών δράσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης, φιλοξενείται έκθεση με θέμα «Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL», συνεργασία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΤ) και του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου (ΕΙΜ).

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.