Χριστός Ανέστη! Αγαπητοί συντάκτες του Εκκλησία online, δυστυχώς πρέπει να σας αναφέρω ότι οι πηγές σας για το συγκεκριμένο συμβάν σήμερα δεν είναι καθόλου μα καθόλου ασφαλείς.

Ήμουν σήμερα πλησίον του παρεκκλησίου του Προφήτη Ηλία. Κανείς πιστός δεν ήταν μέσα στο εκκλησάκι. Ήμασταν όλοι απ’εξω.
Κανείς πιστός δεν επιτέθηκε στον αρχηγό της Αστυνομίας.

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου δεν τέλεσε Θεία Λειτουργία αλλά μόνο δεήσεις, μνημόσυνο υπέρ κεκοιμημένων καθώς και την Παράκληση της Υπεραγίας Θεοτόκου. Δεν σταμάτησε να ψέλνει επί περίπου δύο ώρες.

Η μόνη εικόνα ντροπής αξιότιμοι κύριοι ήταν όταν οι κίνηση πολιτών Ηλιούπολης και οι λοιπές οργανώσεις επιχείρησαν να βάψουν με σπρέι τους τοίχους της εκκλησίας. Αυτό είναι η ντροπή και η ασέβεια. Εμείς βέβαια τους απωθήσαμε και η Αστυνομία έκανε τα υπόλοιπα.

Είναι πολύ στενάχωρο μια ιστοσελίδα όπως η δική σας, η οποία οφείλει να είναι θεματοφύλακας των αξιών και των ιερών και οσίων να συντάσσεται με τους ανθρώπους που διώκουν την Εκκλησία.

Στον Προφήτη Ηλία της Ηλιούπολης γίνεται σπουδαίο πνευματικό έργο από τον εφημέριο π. Στυλιανό Καρπαθίου και αυτό ακριβώς ενοχλεί τις οργανώσεις της Ηλιούπολης που φυσικά δεν κόπτονται για τη δήθεν καταπάτηση του Υμηττού.
Μετά τιμής,

Αθανάσιος Ν. Καππής

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Αλήθεια έτσι συνέβη. Προσέξτε τις πηγες σας. Ειναι τραγικό να γίνονται τέτοια σφάλματα από εκκλησιαστικό σιτε