ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE LIVE: Ορθρινό Ευαγγέλιο Μεγάλης Τρίτης - Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί. Κατά Ματθαίο ΚΒ'(22) 15 - ΚΓ'(23) 39.

Παρακολουθήστε από το κανάλι της ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE το σημερινό Ευαγγέλιο Όρθρου Μεγάλης Τρίτης με την πληρωμή των φόρων στον Καίσαρα, το θέμα της ανάστασης, την μεγάλη εντολή, το θέμα αν ο Χριστός είναι γιος του Δαβίδ, τον Ιησού να κατακρίνει τους γραμματείς και τους Φαρισαίους και τον Θρήνο για την Ιερουσαλήμ, από τον Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιο Μισσό.

Ακολουθία του Νυμφίου – Όρθρος Μεγάλης Τετάρτης.

Κατά την Μεγάλη Τρίτη επιτελούμε ανάμνηση της περί των δέκα παρθένων γνωστής παραβολής του Κυρίου.

Η Εκκλησία μας καλεί να είμεθα έτοιμοι για να υποδεχθούμε, κρατούντες τις λαμπάδες των αρετών μας, τον ουράνιον Νυμφίο, τον Κύριον Ιησού, ο Οποίος θα έλθει αιφνίδια, είτε ειδικά κατά τη στιγμή του θανάτου μας, είτε γενικά κατά τη Δευτέρα Παρουσία.

Επίσης μας καλεί, φέρουσα ενώπιό μας και τη παραβολή των ταλάντων, να καλλιεργήσουμε και να αυξήσουμε τα χαρίσματα που μας έδωσε ο Θεός.

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Όρθρου Μεγάλης Τρίτης-Ακολουθία Νυμφίου 18:15 από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE-Στείλτε προσευχές για την Ελλάδα

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-10)
 1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ 3 χρόνια πριν

  Για να ειναι η πατρίδα μας καλα Πρέπει να ειναι καλα και ο ηπολοιπος κοσμος ΕΥΧΩΜΑΙ απο την καρδια μου ο θεοσ μας ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΤΑ ΟΜΟΙΩΣΗ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

  ΑπάντησηΆκυρο
 2. Γιωργος 3 χρόνια πριν

  Ολες η Λειτουργιες που γινονται στην εκκλησια χωρις την παρουσια λαικων πιστων ειναι ακυρες ,ο ιερεας ειναι το κεφαλι και η πιστη λαικη το σωμα του Ιησου Χρηστου,το λενε η ιερη κανονες.Εισται δαιμονισμενη και θα πατε στην κολαση…..

  ΑπάντησηΆκυρο
 3. μαρινα νικολαιδου 3 χρόνια πριν

  H ΠΑΝΑΓΙΑ να ειναι παντα διπλα μας …

  ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.