ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 24 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ: Κυριακή του Τυφλού – 24η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής του Τυφλού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 24 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Κυριακή του Τυφλού: Η Θεραπεία του εκ γενετής Τυφλού

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Κυριακή 24 Μαΐου 2020 07.45.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 24 Μαΐου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής του Τυφλού, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Ώρα έναρξης: 07.45
Κυριακή του Τυφλού – 24η Μαΐου 2020 – Ώρα 07.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Κυριακής του Τυφλού. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Κυριακή του Τυφλού LIVE στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

2 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Πατέρα Δημητριε τήν θερμή μας καλημέρα. Σας ευχόμαστε από καρδιάς οι Άγιοι Ισίδωροι, ο Άγιος Ιουδας ο Θαδδαιος καί ο Τίμιος Σταυρός να σάς έχουν παντα καλά για να μπορούμε και εμείς νά έχουμε την θεία ευλογία σας που μας είναι ή γιατρειά της ψυχής μας μέσα από τίς θείες λειτουργείες σου. Θα σε παρακαλέσουμε όμως εάν είναι δυνατόν όταν τελειώνει ή θεία λειτουργία και μετά τά ωραία λόγια παρηγοριάς και θαυμάτων τών Αγίων που μάς διαβάζετε να ακουμε τόν ψαλμο ( Ως αγαπητά τα σκήνωμα τα σου......) από τον αγαπητό μας ιερομόναχο Σπυρίδωνα που μας γαληνεύει μελωδικά και μετά άς ακουμε την καλημέρα σάς.

2

Υπέρ υγείας Μιχαήλ , Μαρίας , Ολυμπίας, Παναγιώτου, Ολυμπίας,