Ιερείς: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Εκκλησία Live – Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Νικολάου Μετσόβου Ζωντανά. Εσπερινός Αγίου Νικολάου του Νεομάρτυρα εκ Μετσόβου – Ευλογία και Αγιασμός. Πανηγυρικός Εσπερινός 16 Μαΐου 2022 στις 19.00 το απόγευμα. Ο Άγιος Νικόλαος ο Νεομάρτυρας εκ Μετσόβου.

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Ακολουθία Πολυαρχιερατικού Εσπερινού – Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων – Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 19.00.

Ιερείς: Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος τη Δευτέρα 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7 επικεφαλής του Ιερού κλήρου και του λαού, θα υποδεχθεί έμπροσθεν του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων την Τιμία Κάρα του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου καταγομένου και εν Τρικάλοις αθλήσαντος.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος θα συγχοροστατήσει μετά των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού.

Ακολούθως θα προεξάρχει της Ιεράς Λιτανεύσεως της Τιμίας Κάρας και της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου σε οδούς της ενορίας.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022 της εορτής του Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου με την παράκληση live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μετσόβου Τρικάλων.

Ιερουργός Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος.

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ τη Δευτέρα 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Ευγενώς προσκληθείς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος τη Δευτέρα 16 Μαΐου το απόγευμα στις 7 θα συγχοροστατήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ και του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου ημών κ. Χρυσοστόμου κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του εκ Μετσόβου Τρικάλων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.