Τον αγιασμό στην πρώτη προπόνηση της τοπικής ομάδας της Λάρισας τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, στέλνοντας και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα.

Έθεσε μάλιστα και… όρους για να επισκέπτεται και ο ίδιος το γήπεδο, στο οποίο όπως επισήμανε, έχει προσγειωθεί το ελικόπτερο που έφερε τα λείψανα του Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα, μετά από 900 χρόνια απουσίας.

Προέτρεψε δε τον κόσμο την Κυριακή το πρωί να πηγαίνει στην εκκλησία και το απόγευμα στο γήπεδο. Μάλιστα υποσχέθηκε ότι θα πηγαίνει και ο ίδιος στους αγώνες, αν οι φίλαθλοι προσέχουν αυτά που λένε και κάνουν.

“Από δω και πέρα το πρόγραμμα της Κυριακής θα περιέχει το πρωί εκκλησία, μετά καφέ, άντε και φαγητό και μετά στο γήπεδο. Αν θέλετε να έρχομαι στο γήπεδο θα προσέχετε αυτά που λέτε. Εγώ θα έρχομαι. Θα προσεύχομαι για να είναι υγιείς οι παίκτες μας, αλλά και εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα λέτε και θα κάνετε.

Το δεύτερο που θα ευχηθώ δεν είναι καλό πρωτάθλημα, είναι καλά πρωταθλήματα και καλά και πολλά κύπελλα. Θα επιστρέψουμε όλοι εδώ που είναι το σπίτι όλων μας και θα στηρίξουμε την ομάδα.

Θα πρέπει εμείς από εδώ να ξεκινήσουμε την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς ύβρεις και μπούλινγκ. Να γίνει η επιστροφή οικογενειών στο γήπεδο. Λοιπό καλή αρχή, καλές επιτυχίες, καλή δύναμη και με τη βοήθεια του Θεού καλά πρωταθλήματα”.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.