Ραγίζει καρδιές η εικόνα των συγγενών των θυμάτων που κοιτάζουν το σημείο που άφησαν την τελευταία τους πνοή τα αγαπημένα τους πρόσωπα - Δείτε εικόνες και βίντεο.

Στο σημείο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη βρέθηκαν συγγενείς των θυμάτων, οι οποίοι, κρατώντας μαύρα μπαλόνια, άναψαν κεριά και άφησαν λουλούδια στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων που άφησαν εκεί την τελευταία τους πνοή.

Επιμνημόσυνη δέηση για τα 57 θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος τελέστηκε σήμερα από την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου στο σημείο όπου γράφτηκε με αίμα η τραγωδία των Τεμπών, πριν από σαράντα ημέρες.
Από το μνημόσυνο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος στον τόπο της τραγωδίας, στα Τέμπη

Συγγενείς των θυμάτων βρέθηκαν στο σημείο ανάβοντας κεριά, αφήνοντας λουλούδια και σημειώματα, κρατώντας μαύρα μπαλόνια. Πολλοί εξ αυτών λύγισαν εκεί όπου συγκρούστηκαν οι δύο αμαξοστοιχίες οδηγώντας στον θάνατο 57 συνανθρώπους μας.
202304090955104831
202304090955449391

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και και Τυρνάβου Ιερώνυμος τέλεσε το μνημόσυνο, ενώ το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι των τοπικών Αρχών.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.