Θα παραμείνουν για προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας

Με ευλάβεια οι Λαρισαίοι υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα τα δώρα των τριών μάγων τα οποία θα παραμείνουν για προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας προερχόμενα από το Αγιο Ορος όπου φυλάσσονται.

Τα τίμια δώρα (χρυσός, λιβάνι και σμύρνα) που έφεραν οι τρεις μάγοι στη Βιθλεέμ έγιναν δεκτά με τιμές από τον κλήρο της μητρόπολης με επικεφαλής το μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, τον υφυπουργό Β. Κόκκαλη, τους βουλευτές Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα, εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και πλήθους πιστών.

Τα τίμια δώρα που φυλάσσονται στη μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Ορους θα παραμείνουν στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας μέχρι και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και για να διευκολυνθούν οι πιστοί που θέλουν να προσκυνήσουν η εκκλησία θα παραμένει ανοικτή καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και θα τελούνται συνεχώς ακολουθίες.

Η υποδοχή έγινε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την υποδοχή στη Λάρισα:

Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος Λάρισα: Χιλιάδες πιστοί υποδέχθηκαν τα Τίμια Δώρα από το Άγιο Όρος

 

από larisa new

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.