Η πόλη του Άργους και ολόκληρη η Αργολίδα γιορτάζει και τιμά τον προστάτη Άγιο Πέτρο Επίσκοπο Άργους τον θαυματουργό με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις.
Σήμερα, Τρίτη 7 Μαΐου 2024 τελέσθηκε Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλινίκου, συλλειτουργούντων των Μητροπολιτών, Κηφισίας κ. Κυρίλλου και Αργολίδος κ. Νεκταρίου.
Κατά τις ιερές ακολουθίες έψαλαν ο Φώτιος Κετσετζής και ο Βυζαντινός χορός Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους”
Μετά το πέρας της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ο εφημέριος του ναού Πρωτοπρ. Γεώργιος Σελλής και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ, ευχαρίστησε τους Μητροπολίτες, τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές και τους πιστούς που τίμησαν την εορτή του Αγίου Πέτρου περίλαμπρα.








































