Αγία Μαρίνα - Τιμία Κάρα: Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή εσπέρας 5ης Οκτωβρίου η υποδοχή της ελεύσεως της Τιμίας Κάρας της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνας προερχομένης από την Ιερά Μονή Γεωργίου Ηλίων - Λουτρών Αιδηψού εκ της Βορείου Ευβοίας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θεολόγου Διρφύων προς ευλογία και πνευματική ενίσχυση των πιστών.

Την Τίμια Κάρα της Αγίας Μαρίνας μετέφερε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρεσβύτερος Βασίλειος Μπισμπιρούλας Εφημέριος ενορίας Αγίας Τριάδος Πούρνου Διρφύων αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Χαλκίδος κκ Χρυσοστόμου όπου στον προαύλιο χώρο του ιερού ναού την υποδέχθηκαν ο Σακελλάριος Δημήτριος Αργύρης εφημέριος Ενορίας Άνω Βάθειας με τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού Πρεσβυτέρου Γερασίμου Βασιλόπουλου.

Τιμία Κάρα Αγίας Μαρίνης

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνης

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε παρουσία των πιστών της ενορίας του Θεολόγου που προσήλθαν αναμένοντας να προσκυνήσουν την Τιμία Κάρα της Αγίας Μαρίνης. εν συνέχεια τελέστηκε η κατανυκτική ιερά αγρυπνία στην οποία προέστη ο Πατήρ Δημήτριος Αργύρης με την συμμετοχή πολλών πιστών.

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνας

Να αναφερθεί ότι η Τιμία Κάρα της Αγίας Μαρίνης θα παραμείνει στο Ναό έως τις 7 Οκτωβρίου και καθημερινά ο ναός θα είναι ανοιχτός για την προσκύνηση των πιστών.

Λαμπρή Υποδοχή της Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνης Θεολόγο Διρφύων

Λαμπρή Υποδοχή της Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνας Θεολόγος Διρφύων

Λαμπρή Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνης Θεολόγος Διρφύων

Λαμπρή Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνας Θεολόγος Διρφύων

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνης Θεολόγος Διρφύων

Υποδοχή Τιμίας Κάρας Αγίας Μαρίνας Θεολόγος Διρφύων

Τιμία Κάρα Αγίας Μαρίνης Θεολόγος Διρφύων

Τιμία Κάρα Αγίας Μαρίνας Θεολόγος Διρφύων

Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.