ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή των Βαΐων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 17 Απριλίου 2022 07.00. Κυριακής των Βαΐων με την είσοδο του Ιησού στην Ιερουσαλήμ.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής των Βαΐων Ζωντανά. Όρθρος Κυριακής της Βαϊοφόρου Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής των Βαΐων – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 17 Απριλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η πανηγυρική είσοδος του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 17 Απριλίου 2022 07.00 – Κυριακής των Βαΐων με την πανηγυρική είσοδο του Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή των Βαΐων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 17 Απριλίου 2022 07.00. Κυριακής των Βαΐων με την είσοδο του Ιησού στην Ιερουσαλήμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ
ΒΑΙΦΟΡΟΣ
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 17 Απριλίου 2022 της Κυριακής Βαΐων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Βαϊφόρος Κυριακή με την είσοδο του Κυρίου Ιησού Χριστού στην Ιερουσαλήμ.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής των Βαΐων με την πανηγυρική είσοδο του Ιησού στην Ιερουσαλήμ – Κυριακή 17 Απριλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Κυριακής των Βαΐων. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη των Βαιων
Βαιφοροσ Κυριακη
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Μεγαλη Σαρακοστη
Μεγαλη Τεσσαρακοστη
Παρακληση
17 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.