Όπως μας πληροφορεί η Μητρόπολη

Με λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών η Μητρόπολή μας τίμησε την Κυριακή 5 Μαρτίου, Κυριακή της Ορθοδοξίας, το θρίαμβο της Αγίας μας Εκκλησίας κατά της εικονομαχίας και την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον ιερό ναό Αγίας Νάπας. Τελέστηκαν μεταξύ άλλων τα μνημόσυνα των Δημάρχων και ευεργετών της πόλεως και επαρχίας Λεμεσού καθώς και των ναυτοπροσκόπων.

Πριν την απόλυση και κατά την τάξη της Αγίας μας Εκκλησίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση των Ιερών Εικόνων και αναγνώσθηκε σε τρεις στάσεις το Σύμβολο της Πίστεως εις ανάμνηση της αναστήλωσης των Εικόνων.

Στην θεία λειτουργία παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης και εκπρόσωποι μαθητών από τα σχολεία της πόλεώς μας.

Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού Κυριακή της Ορθοδοξίας στη Μητρόπολη Λεμεσού

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.