ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Κατά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί Μυστήριο της Βαπτίσεως 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικόν μετά από κατήχηση του πνευματικού της γέροντος Αθανασίου Μισσού.

Κυριακή της Πεντηκοστής.

Ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής – Ιερός Ναός Αγίου Τρύφωνος Ρόδος – Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 07.00.
Εσπερινός της Γονυκλισίας στις 10.00.

Κατά την Θεία Λειτουργία θα τελεστεί Μυστήριο της Βαπτίσεως 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικόν μετά από κατήχηση του πνευματικού της γέροντος Αθανασίου Μισσού.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 7 Ιουνίου 2020 με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Κυριακής της Πεντηκοστής, με βάπτιση 22χρονης κατά το Βυζαντινό Τυπικό και τον Εσπερινό της Γονυκλισίας, από τον Ιερό Ιδρυματικό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ρόδου.

Ώρα έναρξης: 07.00

Κυριακή της Πεντηκοστής – 7η Ιουνίου 2020 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος Ρόδου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Πεντηκοστής. Εσπερινός της Γονυκλισίας. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ: Κυριακή της Πεντηκοστής – 7η Ιουνίου 2020 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Τρύφωνος Ρόδου – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Πεντηκοστής. Εσπερινός της Γονυκλισίας. Ιερουργός Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Μισσός.

Κυριακή Πεντηκοστής: Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ιερά Μητρόπολις Ρόδου – Ιερός Ιδρυματικός Ναός Αγίου Τρύφωνος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων, Ρόδου. Κυριακή της Πεντηκοστής 7η Ιουνίου 2020. Ώρα 7:00 – 11:00.

Κυριακή της Πεντηκοστής: Όρθρος, Θεία Λειτουργία και Εσπερινός της Γονυκλισίας – Βάπτιση 22χρονης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Παναγιώτα-Γρηγοριος

Σας παρακαλώ έχουμε σχέση με πολλά δεν μας αφήνουν ήσυχους να είμαστε καλά να παντρευτούμε.αν θέλετε διαβάστε μας.προσπαθω από το μεσημέρι να στείλω