ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ : Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία επεκτείνεται κατά 20 ημέρες ήτοι έως τις 12-4-2022.

Ένα θέμα που αφορά πολλούς συμπολίτες μας και για το οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος ενημερώνει είναι η παράταση που δόθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Αργολίδας σχετικά με την υποβολή αντιρρήσεων για την ανάρτηση του θεωρημένου δασικού χάρτη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας συνολικής έκτασης 2.150.190 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο” (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx )

Η ανάρτηση των δασικών χαρτών είναι μια διαδικασία που ενδιαφέρει όλους τους ιδιοκτήτες γης καθώς οφείλουν να εξετάσουν στον Δασικό Χάρτη τον χαρακτηρισμό των γεωτεμαχίων τους προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Η απόφαση τροποποιείται ως προς την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων κατά του Δασικού Χάρτη από κάθε ενδιαφερόμενο και η οποία πλέον είναι η 23η Μαρτίου 2022.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία επεκτείνεται κατά 20 ημέρες ήτοι έως τις 12-4-2022.

Κτηματολόγιο- Δασικοί Χάρτες: Εξοικονομώ κατ οίκον- Συντάξεις Δεκεμβρίου 2021 ΙΚΑ.

Όλα τα ΝΕΑ και όλες οι πληρωμές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.