Ο ιερέας καλούσε το ποίμνιό του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, ο παπάς έθεσε ως βασική προϋπόθεση για την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας να μην μπει κανείς στον ναό φορώντας μάσκα! Οταν κάποιοι αντέδρασαν, τότε τα «αίματα άναψαν», με συνέπεια κάποιες από τις γυναικες να φύσουν από τον ναό κλαίγοντας!

Οσοι ήταν στην εκκλησία κατέκριναν τον ιερέα για αυτή του τη στάση, λέγοντας μάλιστα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση με τον συγκεκριμένο ιερωμένο.

Πρόσφατα, ο ίδιος ιερέας είχε κηρύξει… ανένδοτο αγώνα κατά του εμβολιασμού. Τότε, εντός ναού, ο ιερέας καλούσε το ποίμνιό του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες, ενώ εκτός του ναού, «συμβούλευε» τους συγχωριανούς του να μην… εμβολιάζονται.

ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Έρευνα θα αρχίσει για το περιστατικό η Εκκλησία της Κρήτης σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Γνωρίζει τη δράση του Ιερέα.

Οσοι ήταν στην εκκλησία κατέκριναν τον ιερέα για αυτή του την ενέργεια, λέγοντας μάλιστα πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση που βιώνουν σε καθημερινή σχεδόν βάση με τον συγκεκριμένο ιερωμένο.

Πρόσφατα, ο ίδιος ιερέας είχε κυρήξει… αγώνα κατά του εμβολιασμού. Τότε, εντός της εκκλησίας, ο ιερέας καλούσε το ποιμνιο του να μην φορά μάσκα, να φιλά το χέρι του και να προσκυνά τις εικόνες, ενώ εκτός του ναού, «συμβουλευε» τους συγχωριανούς του να μην… εμβολιαζονται.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.