«Θυσιάστηκε μέσα στο μεγάλο της όνειρο να γίνει μανούλα, είχε αγωνία μήπως και κάτι δεν πάει καλά με το εμβόλιο», είπε ο πρώην βουλευτής Στάθης Κουτμερίδης που ευχαρίστησε για το κύμα της συμπαράστασης που δέχθηκε - Όλη η οικογένεια είμαστε κοντά στο παιδάκι- Η τραγωδία μας ας βοηθήσει έστω κι έναν άνθρωπο.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο πρώην βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθης Κουτμερίδης. Εννέα μέρες μετά τον θάνατο της κόρης του Πάττυς, ο κ.Κουτμερίδης περιέγραψε αρχικά το κύμα της συμπαράστασης που δέχθηκε η οικογένειά του, όταν έγινε γνωστό ότι η Πάττυ, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Στάθης Κουτμερίδης

Η 38χρονη δικηγόρος προσεβλήθη από κορωνοϊό ενώ ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της και γέννησε πρόωρα με καισαρική το μωρό της, που έμελε όμως να μην κρατήσει ποτέ στην αγκαλιά της. Ο φόβος της μήπως και το εμβόλιο έκανε κακό στο μωρό, την έκανε να μην εμβολιαστεί.

«Ας γίνει η κόρη μου και η θυσία της παράδειγμα για να εμβολιασθούν όλες οι έγκυες», είπε ο κ.Κουτμερίδης μιλώντας στο Mega και την εκπομπή LiveNews. «Οταν έγινε γνωστή η ανάγκη για αίμα η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Χρειαζόμασταν είκοσι φιάλες αίμα και πιστεύω ότι αν η Πάττυ χρειαζόταν τόσες για το υπόλοιπο της ζωής της, εφόσον όλα πήγαιναν καλά, θα το έβρισκε», είπε και πρόσθεσε:

«Θυσιάστηκε μέσα στο μεγάλο της όνειρο να γίνει μανούλα. Προσπαθούσε χρόνια, φοβήθηκε για το παιδί. Δεν ήταν εξ αρχής ξεκάθαρο από τους επιστήμονες, τώρα ξέρουμε ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιάζονται». Ο κ.Κουτμερίδης πρόσθεσε ότι πλέον όλη η οικογένεια είναι κοντά στο μωρό της Πάττυς. «Η τραγωδία μας ας βοηθήσει έστω κι έναν άνθρωπο».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.