Την δική του απάντηση στις καταγγελίες των τριών ανδρών ηθοποιών εναντίον του έδωσε ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Ζάπας απαντώντας στα όσα είπαν οι ηθοποιοί Ερρίκος Μηλιάρης, Χάρης Τζωρτζάκης και Γιάννης Νιάρρος, γράφει πως οι σκηνοθέτες “δεν απαγορεύεται” να ζητήσουν γυμνό “όταν ορίζεται από το καλλιτεχνικό έργο. Και στις οντισιόν”. Να θυμίσουμε ότι η περίφημη οντισιόν έγινε για τον Φρανκενστάιν, όπου δεν υπάρχει καθόλου γυμνό όπως λένε οι καταγγέλοντες.

Η καταγγελία
Πριν δυο μέρες ο ηθοποιός Ερρίκος Μηλιάρης κατήγγειλε μέσω ανάρτησης στο facebook μια άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά ενός σκηνοθέτη, ο οποίος τον παρενόχλησε σεξουαλικά και του οποίου το όνομα αποκαλύπτεται στα σχόλια.

Ο σκηνοθέτης Κώστας Ζάπας κατά τη διάρκεια ακρόασης ζήτησε από τον ηθοποιό να γδυθεί και να αυνανιστεί. Την αποκάλυψη του ονόματος έκανε ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος είχε παρόμοια εμπειρία.

Όλοι και όλες να δημιουργήσουμε έναν συλλογικό εκφοβισμό” “…Θα τον κάνει όπως και άλλους του σιναφιού του να φοβηθούν, να μαζευτούν, ή και να εξαφανιστούν από τον χώρο”, “Στις δραματικές σχολές μαζί με το απολυτήριο να υπάρξουν λίστες με ονόματα από τέτοιους τύπους”. Πίστευα ότι η εποχή των απαγορευμένων καλλιτεχνών και των μαύρων λιστών είχε παρέλθει.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.