Δείτε όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος - Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και ο δημοσιογράφος Θανάσης Πάτρας συνάντησαν τον Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ηγούμενο Καλλίνικο στην ιστορική-βιογραφική σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Για τον ρόλο του, δήλωσε: «Υποδύομαι τον Ηγούμενο Καλλίνικο στη σειρά του MEGA “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”. Χαίρομαι πολύ για αυτό που κάνω. Είχα διαβάσει τη ζωή του Αγίου, η πρωινή μου προσευχή είναι η προσευχή που έγραψε ο Άγιος Παΐσιος. Ευλογούμαι πολύ κάθε φορά που κοιτάζω τη ζωή του, πρέπει να είναι παραδείγματα αυτά για εμάς».

Για την προσωπική του ζωή, ο ηθοποιός είπε: «Δεν είμαι αποτραβηγμένος, κάνω πράγματα που σμιλεύουν και εκπαιδεύουν τη ψυχή μου. Πάντα δούλευα με τον εαυτό μου, αλλά το θέμα είναι προς ποια κατεύθυνση. Ήμουν ορθολογιστής, νόμιζα ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνος μου. Τελικά είδα τι κατάφερα μόνος μου. Δεν έχω καταφέρει τίποτα στη ζωή μου, “καβάλησα το καλάμι”. Πίστεψα ότι κάτι κατάφερα και κάτι έγινε».

«Πέρασα και με 10.000 ευρώ τον μήνα και με 150 ευρώ τον μήνα. Αυτήν τη στιγμή θέλω να φύγω από τον υλισμό. Μέσα στην πανδημία μου δόθηκε η ευκαιρία να δω τα πράγματα διαφορετικά», σημείωσε σχετικά με τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Για την κόρη του και τον ρόλο του ως πατέρας, ανέφερε: «Στην κόρη μου λέω “μπράβο”. Η επιβεβαίωση είναι μεγάλο πράγμα μέχρι την ηλικία των 20-25 ετών. Εγώ δεν άκουσα πολλά “μπράβο” και αυτή τη στιγμή όσο πιο λίγα ακούω τόσο λιγότερο μπερδεύομαι».

Αναφερόμενος στα παιδικά του χρόνια, εξήγησε: «Ήμουν από τα πιο ντροπαλά παιδιά όταν ήμουν μικρός και έκανα τεράστιο αγώνα να ξεπεράσω την ντροπή μου. Τώρα κάνω αγώνα να ξαναβρώ την ντροπή που πάλεψα να χάσω».

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να συναντούμε ανθρώπους με τόσο αληθινό και πηγαίο τρόπο σκέψης, όπως ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης. Μακάρι ο καθένας να βρει το δρόμο του και να φανεί χρήσιμος στον όποιο ρόλο του εκτός κι εντός κοινωνίας. Να υπάρξουν, πλέον,υγιή και ψυχοφελή πρότυπα με πνευματικό βάθος που να έχουν διάκριση και ταπείνωση στη ζωή τους προχωρώντας ένα βήμα τη φορά προς την πίστη, την αγάπη και την ελπίδα!