Η «μαγική» κηραλειφή που διαφημίζει ο Κυριάκος Βελόπουλος για την προστασία από τον κορωνοϊό, μπαίνει στο …τραπέζι της Εισαγγελίας.

Μετά το ΕΣΡ, αναλαμβάνει κι ο εισαγγελέας για να διαπιστώσει τις «θαυματουργές» ιδιότητες του σκευάσματος με το όνομα «Βυζαντινόν» που προβάλει μέσω τηλεοπτικού σταθμού ο επικεφαλής της «Ελληνικής Λύσης» Κυριάκος Βελόπουλος, ως «ασπίδα» προστασίας από τον κορωνοϊό και την ασθένεια της πνευμονίας.

Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιωτας ,διαβίβασε στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλη Ιωαννίδη αναφορά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής για τις δικές του ενέργειες.

Στην αναφορά του ο Φαρμακευτικός Σύλλογος εφιστά την προσοχή των εισαγγελικών αρχών για την εν λόγω κρέμα και τις δήθεν προστατευτικές ιδιότητες της από τον επικίνδυνο ιό. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της αναφοράς, ο κ. Βελόπουλος αποβλέπει στην αύξηση των πωλήσεων αγνοώντας επιδεικτικά τις επίσημες οδηγίες των υγειονομικών αρχών της χώρας που είναι οι μόνοι αρμόδιοι για να υποδείξουν μέτρα προστασίας για τον πληθυσμό.

Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, όπως επισημαίνεται, θέτει σε σοβαρή έκθεση όσους τον εμπιστευτούν και κατ’ επέκταση σε διακινδύνευση τη δημόσια υγεία .

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.