ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΝΕΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ : Από πιστούς του χωριού καταγγέλλεται ότι ο εν λόγω παπάς δεν αφήνει κανέναν να μπει με μάσκα στην εκκλησία. «Δύο φορές μου το έχει κάνει. «Με μάσκα», λέει, «δεν θέλω εδώ μέσα», λέει άλλη μια πιστή του χωριού.

Πιστοί του χωριού Κατακάλι Κορινθίας καταγγέλλουν ότι ο αρνητής ιερέας δεν επέτρεπε την είσοδο με προστατευτική μάσκα μέσα στην εκκλησία
Στο χωριό Κατακάλι Κορινθίας δεκάδες πιστοί παρακολουθούσαν τη λειτουργία χωρίς να φορούν προστατευτική μάσκα, με τους πιστούς να καταγγέλλουν τον ιερέα ότι τους διώχνει από τον ναό αν την φορούν. Αστυνομικοί που έφτασαν στον ναό, επέβαλαν πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ στον ιερέα, καθώς βρέθηκαν 40 περίπου πιστοί χωρίς μάσκα.

«Δεν μας επιτρέπει να πάμε με μάσκα μες στην εκκλησία», δηλώνει μια πιστή από το χωριό σε ρεπορτάζ του Alpha. «Έχει βγάλει και άτομα από μέσα, εγώ αποφεύγω να πηγαίνω. Εάν δεν μπορείς να συζητήσεις με έναν άνθρωπο, τι να πεις; Χάνεις τα λόγια σου», προσθέτει.

Από πιστούς του χωριού καταγγέλλεται ότι ο εν λόγω παπάς δεν αφήνει κανέναν να μπει με μάσκα στην εκκλησία. «Δύο φορές μου το έχει κάνει. «Με μάσκα», λέει, «δεν θέλω εδώ μέσα», λέει άλλη μια πιστή του χωριού.

Ο ιερέας ωστόσο υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.