Στο κατάμεστο κοσμικό κέντρο «ΜΥΘΟΣ», στο Ρέθυμνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος ευλόγησε την Αγιοβασιλόπιτα του Ιερατικού Συνδέσμου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στις 4 Φεβρουαρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιερατικού Συνδέσμου για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε εκατοντάδες μέλη των ιερατικών οικογενειών και συνεργάτες του εκκλησιαστικού έργου να συνεορτάσουν και να συνευφρανθούν, με συγκρότημα παραδοσιακής κρητικής μουσικής αλλά και χορευτικό όμιλο, προερχόμενα επίσης από μέλη λευϊτικών οικογενειών.

Ο Επίσκοπός μας ευχαρίστησε θερμά όλους τους κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και όλους τους συνεργούς στο έργο της Τοπικής μας Εκκλησίας, τονίζοντας τη σημασία της ενότητάς μας και της αξιοποίησης των χαρισμάτων που δίδει ο Θεός μέσα στην Οικογένεια της Αγίας μας Εκκλησίας, συγχαίροντας όλες τις ιερατικές οικογένειες και επιδίδοντας αναμνηστικά δώρα σε μέλη ιερατικών οικογενειών που διακρίθηκαν για διάφορους λόγους.

Στην όμορφη εκδήλωση παρέστησαν και απηύθυναν θερμό χαιρετισμό η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γεώργιος Μαρινάκης και ο Δήμαρχος Ανωγείων κ. Σωκράτης Κεφαλογιάννης. Παραβρέθηκαν επίσης Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης και πλήθος ανθρώπων από ολόκληρη τη Μητροπολιτική Περιφέρεια Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.