Πρωτοχρονιά 2018-Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς του 2018 αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στον Άγιο Βασίλειο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητροπόλεώς μας.

Όλοι οι τοπικοί άρχοντες και ο Μητροπολίτης μας έκοψαν στις 11 το πρωί την πίτα της Περιφερειακής Ενότητος Έβρου στο Νομαρχείο της πόλεως. Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Πέτροβιτς ο Θεός να σκέπει ολόκληρο το Νομό μας και τις υπηρεσίες του, ώστε να επιτελούνται όλα τα καλά και ωφέλιμα για τους κατοίκους του Νομού έργα με ταχύτητα, οργάνωση και επιμέλεια.

Αμέσως μετά, στις 12 το μεσημέρι, από το Νομαρχείο άπαντες οι τοπικοί άρχοντες και ο Σεβασμιώτατος μετέβησαν στο Ιωακείμειο Γηροκομείο για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας προς τιμήν των γερόντων και των γεροντισσών καθώς και του προσωπικού του Γηροκομείου.

Ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους για τη νέα χρονιά και ιδιαιτέρως προς τους τροφίμους, ενώ οι κυρίες της εθελοντικής ομάδος “Η Αγία Ολυμπιάδα” της Μητροπόλεώς μας έψαλλαν κάλαντα και τραγούδια ψυχαγωγόντας τους παρευρισκομένους.

Κοπή πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Κοπή πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Κοπή πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Κοπή πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Κοπή πίτας στο Νομαρχείο και στο Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.