Δεν αποκλείεται να αρθεί το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας από τις έξι το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα, που έχει οδηγήσει σε συγχρωτισμό σε ανοιχτούς χώρους και σούπερ μάρκετ τις πρωινές και απογευματινές ώρες.

Στα σενάρια εντάσσεται ο περιορισμός κίνησης με τον κωδικό 6 των sms. Εξετάζεται η χρήση του μόνο για…πεζούς. Δηλαδή, να μην είναι εφικτή η μετάβαση των πολιτών σε άλλη περιοχή ή σε άλλο δήμο, με τη χρήση αυτοκινήτου ή Μέσου Μαζικής Μεταφοράς για άθληση ή περπάτημα.

-Θα υπάρχει αύξηση του αριθμού των τεστ στους βιομηχανικούς χώρους ή σε χώρους εργασίας, όπου δεν είναι εφικτή, σε μεγάλο βαθμό, η τηλεργασία.

-Προβληματισμός επικρατεί για την κατάχρηση του κωδικού 4, που σχετίζεται με την παροχή βοήθειας. Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να αυξηθούν οι έλεγχοι, προκειμένου να γίνεται ορθή χρήση του κωδικού.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν ολοκληρωθεί η τρίτη εβδομάδα των γενικών απαγορεύσεων στη μητροπολιτική περιοχή της Αττικής, η κατάσταση, όπως περιγράφεται και όπως αποτυπώνεται στους αριθμούς, έκρουσε…συναγερμό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιφέρεια της χώρας, δεν παρατηρείται υποχώρηση στα κρούσματα, με τις νοσηλείες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να…χτυπούν κόκκινο, τη στιγμή κατά την οποία οι μολύνσεις…τσιμπούν σε ολόκληρη την επικράτεια.

Το Λεκανοπέδιο της Αττικής βρίσκεται, ,στην παρούσα χρονική συγκυρία, στο πιο υψηλό σημείο επιβάρυνσης από την αρχή της πανδημίας. Δηλαδή, από το Μάρτιο του 2020.

Με τα δεδομένα αυτά, ο πρωθυπουργός συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, με τη…σκυτάλη να περνά στα χέρια των ειδικών.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.