ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ - ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στη Δίκη- Κατέθεσε η Βίκυ Δούκα από τη Δομή της Άνοιξης.

Συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη 21 Μαίου η δίκη του πατέρα Αντώνιου και άλλων 7 συνεργατών του στην Κιβωτό του Κόσμου για το ζήτημα των καταγγελιών για τις κακοποιήσεις παιδιών σε δομές του βραβευμένου οργανισμού.

Παρόντες στο δικαστήριο οι άνθρωποι που συνέβαλαν στο να ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ η Κιβωτός, Πασχάλης και Αναστάσης οι οποίοι σήμερα δικάζονταν, μέλη της οικογένειας του πατρός Αντωνίου , οι δικηγόροι Κονταξής, Κώτσος , Τριανταφύλλου και ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης.

Ως μάρτυρας αρχικά εξετάσθηκε η Βίκυ Δούκα, υπεύθυνη της Δομής της Κιβωτού του Κόσμου στην Άνοιξη, η οποία ερωτήθηκε γιατί πήγε πρώτα και κατήγγειλε όσα είχε ακούσει από παιδιά (διότι η ίδια λέει ότι δεν είχε δει τίποτα), στο Συνήγορο του Πολίτη και όχι στην Εισαγγελία.

Επίσης ανέφερε πως πήγε μαζί με ένα από τα παιδιά που κατηγορούν τον π Αντώνιο, τον Γκούμα, ο οποίος ήταν κοντά στον πατέρα Αντώνιο και την ίδια στιγμή περιέγραφε ότι τον έβαζε τιμωρίες! στον Συνήγορο του Πολίτη, κάτι το οποίο η εκπρόσωπό του Θεσμού που κατέθεσε την προηγούμενη φορά δεν επιβεβαιώνει δηλώνοντας πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Γκούμα!

Η Δίκη διεκόπη μιας και διαβάστηκε επιστολή μάρτυρος η οποία δεν προσήλθε να καταθέσει αλλά με επιστολή αναφέρει πως μια εκ των συνηγόρων υπερασπίσεως της κατηγορίας δια μηνυμάτων και τηλεφώνου της υποδείκνυε τι να καταθέσει με την πλευρά του πατέρα Αντώνιου να ζητούν την βίαιη προσαγωγή της αλλά και να απειλούν με πειθαρχικά μέτρα για τη συμπεριφορά της συναδέλφου.

(104) Κιβωτός του Κόσμου: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα στη Δίκη-Κατέθεσε η Βίκυ Δούκα από τη Δομή της Άνοιξης – YouTube

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.