«Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου» είπε η μητέρα του νεαρού που πρώτος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο

Για όσα πέρασε στην Κιβωτό του Κόσμου μίλησε στον ΑΝΤ1 ο νεαρός ο οποίος πρώτος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για ασέλγεια στην κατάθεσή του που είχε αποκαλύψει το ΠΡΩΤΟ Θέμα τον περασμένο Νοέμβριο, με τον ιδρυτή της οργάνωσης να στέλνει μήνυμα ότι αν τα παιδιά που τον κατήγγειλαν του ζητήσουν συγγνώμη, θα τα συγχωρήσει.

Οπως είπε ο νεαρός όσα κατήγγειλε για τον πατέρα Αντώνιο «έγιναν μέσα στη δομή των διακοπών στα ταξίδια που ήμασταν. Με έκανε να αισθανθώ άβολα. Στην μητέρα μου μίλησα πιο μετά για όσα συνέβησαν μέσα στη δομή. Στην αρχή δεν μίλησα σε κανέναν, μετά όμως μίλησα. Της τα είπα, όχι με λεπτομέρειες, αλλά της τα είπα»

«Στις αρχές ήταν καλός. Μετά, όμως, φάνηκε ο χαρακτήρας του» είπε ακόμα και πρόσθεσε ότι υπήρχαν και άλλα παιδιά που του είχαν πει πως «τα βαρούσε. Έχω δει παιδιά χτυπημένα». Μάλιστα, ανέφερε πως ξυλοδαρμό υπέστησαν και από υπάλληλο της «Κιβωτού του Κόσμου»: «Τους είχε πάρει ένα υπάλληλος και τους βαρούσε και τους έκρυβε για να μην μιλήσουν».

«Μου το βιάσανε, μου το κάνανε ψυχολογικά άρρωστο το παιδί μου. Έχει βιαστεί… Ακόμα προσπαθώ να μάθω τι βιασμός έχει γίνει, τα κρατάει μέσα του, φοβάται. Στην πορεία έμαθα για βιασμούς και κακοποίηση και άλλες περιπτώσεις. Τα έχω πει στην κατάθεσή μου. Πολιτεία δεν υπάρχει, το παιδί μου βιώνει κάθε δευτερόλεπτο ό,τι έχει περάσει ως τώρα» δήλωσε από την πλευρά της η μητέρα του καταγγέλλοντα.

Στην ίδια εκπομπή, τέλος, ο πατέρας Αντώνιος, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για ασέλγεια ανηλίκων κατά συρροή, έστειλε μήνυμα ζητώντας από τα παιδιά να του ζητήσουν συγγνώμη και αυτός θα τα συγχωρήσει.

«Αν μου ζητήσουν συγγνώμη τα παιδιά, θα κάνω αυτό που οφείλει να πράττει κάθε πραγματικός πατέρας. Να τα συγχωρήσω. Σε μια οικογένεια ο πατέρας πρέπει να συγχωρεί τα παιδιά του και να τα βάζει πάλι στον σωστό δρόμο» ήταν το μήνυμα του πατρός Αντωνίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Ιωάννης 1 μήνα πριν

    δεν ντρέπεται;

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.