Αστυνομική επιχείρηση σε διαμέρισμα του ζεύγους στον Κολωνό, επίκειται και στη Ραφήνα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες σαρωτική επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας στα ακίνητα του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από την τράπεζα ότι, πράγματι, πριν από οκτώ ημέρες, η πρεσβυτέρα επισκέφθηκε υποκατάστημα τράπεζας και άδειασε τη θυρίδα.

Έτσι, μετά από εισαγγελική παραγγελία, ξεκίνησαν πριν λίγες ώρες σαρωτικές επιχειρήσεις στα σπίτια του πατρός Αντωνίου, προκειμένου να εντοπίσουν εκεί τον θησαυρό.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει επιχειρήσεις στην περιοχή του Κολωνού και της Ραφήνας, ενώ η επιχείρηση της Οικονομικής Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.