Σε δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους καλούσε ένας άνδρας στην Αιγιάλεια, ο οποίος εμφανιζόταν ως Επίσκοπος, πράγμα το οποίο διαψεύδει η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, και που τελικά συνελήφθη από τις Αρχές του Αιγίου.

«Σκοτώστε όσους με πολεμούν»

«Στόχος» του ψευδοεπισκόπου ήταν οι δικαστικοί λειτουργοί, οι αστυνομικοί και οι δικηγόροι στους οποίος εξαπέλυε κατάρες, διότι είχε συλληφθεί ξανά κατά το παρελθόν και, λόγω των ποινών που του είχαν επιβληθεί, έτρεφε μίσος εναντίον τους και ήθελε να πάρει εκδίκηση.

Οι κατάρες και η προτροπή προς τους πολίτες να «πιάσουν» τα όπλα
Πο συγκεκριμένα, ο ψευδοεπίσκοπος με ανακοίνωσή του φέρεται να εξαπέλυσε κατάρες το προηγούμενο διάστημα και ζητούσε από τους πολίτες να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους και να στραφούν εναντίον εκείνων που τον «πολεμούν». Τους προέτρεψε να σκοτώσουν δικαστές, δικηγόρους και παράγοντες της περιοχή του Αιγίου, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Αιγιαλείας, Γιώργος Μπέσκος.

Κατόπιν ερευνών ο άνδρας συνελήφθη από τις Αρχές του Αιγίου, ενώ η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων έχει ξεκαθαρίσει πως δεν τον αναγνωρίζει και ότι πρόκειται για ψευδοεπίσκοπο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.